Sneekweek kermis 2019 » Programma 2018

Kermis Programma 2018

Van vrijdag 3 tot en met donderdag 9 augustus is er weer kermis in Sneek als één van de vaste onderdelen van de Sneekweek. De attracties staan, evenals voorgaande jaren, opgesteld op het vertrouwde Martiniplein en het Oud Kerkhof. 

Voor de echte waaghalzen zijn dit jaar de spectaculaire Reactor en de Booster Maxxx aanwezig, die met hun hoogte, snelheid en G-krachten je de ultieme kick laten beleven. Maar gaat je dit te ver dan stap je in de Around the World, die je vanaf een hoogte van 60 meter laat genieten van Sneek en de wijde omgeving. Nieuw is ook The Lost Escape Adventure, weet jij binnen de tijd te ontsnappen. Na 4 jaar van afwezigheid zal dit jaar de Break-Dance weer terugkeren op de Sneekweekkermis. Natuurlijk zijn ook de Autoscooter, het Funhouse en de Wip weer present.

Ook aan kinderattracties geen gebrek. Naast de Nostalgische Draaimolen, het Eendjesvangen, de Lijntrek, de Kop van Jut voor kinderen en de Trampolines, zal dit jaar voor het eerst de Crazy Jumbo plaats nemen op het kermisterrein. De spel- en gokzaken, waar je supermooie prijzen kunt winnen, ontbreken uiteraard niet. Bij een kermis horen vanzelfsprekend ook de bekende lekkernijen zoals de verse Friet, Churros, Oliebollen, Popcorn, Zuurstokken, Suikerspinnen, Poffertjes en als toetje natuurlijk een heerlijk IJsje. 
Er worden ook weer diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Zo is er op vrijdagavond vanaf 22.00 uur een spectaculair Openingsvuurwerk bij de Kolk.

Zondag 5 augustus

Van 14.00 tot 17.00 uur zal een sneltekenaar aanwezig zijn. Hij gaat geheel gratis de mooiste tekeningen maken. Je moet wel snel zijn, want voor je het weet is hij al weer klaar.

Maandag 6 augustus

Vanaf 13.00 uur is het kermisvieren voor mensen met een beperking. Heb jij een geestelijke- of lichamelijke beperking dan nodigen we je uit van dit programmaonderdeel gebruik te maken. Je moet je dan om 12.45 uur samen met je begeleider melden bij het gemeentehuis; behoor je tot de doelgroep dan ontvang je een toegangsbewijs.

Om 15.00 uur zullen we bezoek krijgen van twee echte superhelden op de kermis. Vergeet je je camera niet?

Dinsdag 7 augustus
Om 12.00 uur is de uitreiking van de kermisprijzen door Wethouder Mark de Man in de Poffertjessalon, Wil je hierbij aanwezig zijn dan ben je van harte welkom.
Vanaf 20.00 uur is het Ladies Night. Alle dames ontvangen op deze avond een korting bij de attracties. Wat de korting is zie je bij de kassa.

Woensdag 8 augustus

Vanaf 14.00 uur kan je je weer gratis laten schminken bij Diana’s Sminkpaleis. Diana maakt in een mum van tijd de mooiste creaties. Het kan druk zijn, maar het wachten is dan zeker de moeite waard.

En wie kent hem niet Clown Desalles, ook hij is weer van de partij. Welke grappen zal hij deze keer weer uithalen? Vanaf 15.00 uur zie je hem weer lopen of scheurt hij met zijn bijzondere wagen over het terrein.

De openingstijden van de kermis zijn:

Vrijdag 3 augustus van 14.00-19.00 en van 22.00 - 01.00 uur.

Tijdens de officiële opening van de Sneekweek zal de kermis gesloten zijn.

Alle overige dagen van 13.00 - 01.00 uur.

Tijdens de kermis zullen er foto- en video-opnames gemaakt worden op de kermis, welke we zullen plaatsen op onze website en social media kanalen. Sta je op een pagina en is dit niet gewenst, neem dan contact met ons op.