Zomerkermis 2021 » Programma 2017

Kermis Programma 2017

 

Van vrijdag 4 tot en met donderdag 10 augustus is er weer kermis in Sneek als een van de vaste onderdelen van de Sneekweek.  Natuurlijk staan de attracties weer opgesteld op het vertrouwde Martiniplein  en het Oud Kerkhof zoals de voorgaande jaren. 
Dit jaar is er weer voor iedereen wat wils en bestaat de kermis uit een mix van nieuwe attracties en oude bekenden.  Slingeren, draaien, springen, botsen en griezelen er is van alles te doen en bij de spelzaken zijn er weer prachtige prijzen te winnen.
Daarnaast kun je volop genieten van de lekkernijen die de kermis te bieden heeft, zoals suikerspinnen, oliebollen, poffertjes, nougat en zuurstokken. Ook zijn er weer diverse nevenactiviteiten georganiseerd, op de eerste vrijdagavond een spectaculair openingsvuurwerk vanaf 22.00 uur.

Maandag 7 augustus zullen we beginnen met een prikkelarme Kermis, tussen 13.00 uur en 16.00 uur zullen we de muziek zachter zetten en de verlichting aanpassen. Rond de klok van 15.00 uur zal de wel bekende clown Desalles weer een bezoek brengen aan onze kermis.

Traditie getrouw hebben we ook altijd de kermisprijzen, tot maandag 18.00 uur kan je via de website je stem uitbrengen in de verschillende categorieën.

 Dinsdag 8 augustus zullen de prijzen om 15.00 uur worden uitgereikt op het kermisterrein door wethouder Offinga. Na het uitreiking van de prijzen is het tijd voor een Meet en Greet met een minion.

Vanaf 21.00 uur staat de kermis in het teken van Ladies Night, alle dames op de kermis genieten van een extra korting. Gezellig met je vriendinnen naar de kermis en nog een voordeel ook.
Woensdag 9 augustus treft u op het kermisterrein een schminker aan, geheel kosteloos maakt ze de mooiste creaties. Aarzel niet als het druk is het is het wachten waard. Ook zullen we deze middag nog een bezoek krijgen van 2 wel heel bekende Disney karakters, Donald en Mickey komen naar de kermis. Een foto, een handje of een knuffel het kan allemaal.

 

 De openingstijden van de kermis zijn;

Vrijdag 4 augustus van 14.00-19.00 en van 22.00 - 01.00

Tijdens de officieel opening van de Sneekweek zal de kermis gesloten zijn.

Alle overige dagen van 13.00 - 01.00