Zomerkermis 2021 » Programma 2016

Kermis Programma 2016

Van vrijdag 5 tot en met donderdag 11 augustus is er weer kermis in Sneek als een van de onderdelen van de Sneekweek.  Natuurlijk staan de attracties weer opgesteld op het vertrouwde Martiniplein  en het Oud Kerkhof zoals de voorgaande jaren.  Dit jaar is er weer voor iedereen wat wils en bestaat de kermis uit een mix van nieuwe attracties en oude bekenden.  Slingeren, draaien, zweven, er is van alles te doen en bij de gokattracties zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Daarnaast kun je volop genieten van de lekkernijen die de kermis te bieden heeft, zoals suikerspinnen, oliebollen, nougat en zuurstokken. Ook zijn er weer diverse nevenactiviteiten georganiseerd, op de eerste vrijdagavond een spectaculair openingsvuurwerk vanaf 22.00 uur.

 

Maandag 8 augustus is het weer lachen, gieren en brullen door de inmiddels reuze bekende Clown Desalles. We verwachten Clown Desalles rond de klok van 15.00 uur met al zijn grappen op het kermisterrein.

Dinsdagmiddag 9 augustus komt een andere bekende naar de kermis, niemand minder dan Jord Knotter.

We kennen Jord niet alleen door zijn acteerwerk  als Job in de soap GTST, maar ook door zijn rol in de musical Soldaat van Oranje, Celblok H, Spangas en natuurlijk de film Sneekweek. 
 Gelukkig heeft hij in zijn drukke agenda nog tijd gevonden om naar de Sneekweekkermis  te komen.

Jord is er vanaf 15.00 uur en zal eerst samen met Wethouder Offinga de prijzen uitreiken aan de winnende attracties, daarna is er nog tijd genoeg voor een foto of een handtekening. 
Zorg dat je er op tijd bij bent want iedereen wil wel met hem op de foto of in een attractie.

Als laatste hebben we woensdag 10 augustus een leuke kindermiddag in petto. vanaf 14.00 uur is er op het kermisterrein een schminkster aanwezig, 2 uur lang maakt ze de mooiste creaties.

Het kan druk zijn dus daarom is clown Milko aanwezig om je tijdens het wachten te laten gieren van het lachen.

Op de foto met Pikachu op donderdag 11 augustus vanaf 15.00 uur.

 

Voor de kermis op het Martiniplein en het Oud Kerkhof gelden de volgende openingstijden:

Vrijdag 5 augustus: 14.00-19.00 en van 22.00-01.00 / zaterdag 6 augustus t/m donderdag 11 augustus 13.00 - 01.00 uur.

 Heb je een leuke foto genomen, stuur hem ons en we plaatsen hem op de site